Thor Fitness Olympic COMP DK Bar - GOLD CERACOTE

Specialpris 4 795,00 kr Ordinarie pris 4 995,00 kr
I lager
SKU
TFOLYBARCOMPGC
Thor Fitness Olympic COMP DK Bar - GOLD CERACOTE är en skivstång i absolut världsklass. Den har en perfekt känsla och grepp. Det här är en skivstång för de som vill ha riktigt bra grejer men som inte vill betala det tredubbla priset. Stången har nålkullager för absolut toppkänsla.
Delbetalning från 259,00 kr / månad
Snabba Leveranser
14 Dagars öppet köp

Thor Fitness Olympic COMP DK Bar - GOLD CERACOTE är en skivstång i absolut världsklass. Den har en perfekt känsla och grepp. Det här är en skivstång för de som vill ha riktigt bra grejer men som inte vill betala det tredubbla priset. Stången har nålkullager för absolut toppkänsla. Stången har två nållager per sleeve. Varje lager innehåller 23 nålar.

 

Specifikationer:
Tensile Strength: 216.200 PSI
Yield Strength: 206.900 PSI
Håldiameter: 50mm
Stångens längd: 220cm
Greppdiameter: 28mm
Stångens vikt: 20kg
Maxlast: 750kg

 

Livstidsgaranti* Kräver användning av minimum 30mm tjockt gummigolv, lås och bumperviktskivor. Vanligt slitage omfattas inte av garantin. Garantin täcker inte oaktsam eller felaktig användning, bristande underhåll eller dålig förvaring. Felaktig användning täcker t. ex., dropps på bänkar, lådor, spotterarmar, armar i rack, användning av järnvikter eller liknande användning.
Våran livstidsgaranti gäller bara för den första ägaren av produkten som köpts direkt av oss på Nordic Fighter AB. Du kan inte överföra livstidsgarantin. Används stången vid vanlig träning gäller 12års garanti istället (utanför tävling).

Mer information
Vikt20 kg
Bredd2200 mm
Höjd50 mm
Längd50 mm
Greppdiameter28 mm
Write Your Own Review
Bara registrerade användare kan skriva recensioner. Logga in här eller skapa ett konto
To Top