MOVEMIA CROSSTRAINER Föregående MOVEMIA CROSSTRAINER

SK9300 SMART FOCUS CROSSTRAINER

97 500,00 kr
I lager
Endast 4 kvar
SKU
G930TVC19
Crosstrainer som minskar avståndet mellan fotstöd och ger en mer naturlig och bekväm rörelse under träningen.

Beställningsvara, normal leveranstid 3-6 veckor!

Snabba Leveranser
14 Dagars öppet köp

Crosstrainer med minskat avstånd mellan fotstöd som ger en mer naturlig och bekväm rörelse. Designad utefter en strikt biomekanisk studie, vilken gett denna crosstrainer utmärkt feedback under hela produktens användningscykel. Den är perfekt för både högintensiv och lågintensiv användning.

Denna maskin är utrustad med en 19" smart focus skärm.

Som standard kommer crosstrainern med en stilren LED-skärm men för de som verkligen vill sticka ut och erbjuda sina kunder en ny träningsupplevelse så går det även att utrusta crosstrainern med BH Fitness egenutvecklade Smart Focus-skärm som finns i 16” och 19”. Med marknadens snabbaste touchskärm-teknologi får användaren bland annat tillgång till de mest populära apparna, kan surfa på sociala medier, springa i virtuella 3D-miljöer samt även se all träningsdata från sitt pass i kristallklar upplösning. Den innovativa Smart Focus-tekniken ger även administratören en överskådlig bild av samtliga uppkopplade BH-maskiner där man till exempel kan se vilken crosstrainer som används mest och när det börjar närma sig att boka in en service.

OBS! Samtliga konditionsmaskiner från BH Fitness står idag uppställda i vårt showroom i Finnerödja. Tveka inte att kontakta oss om du är intresserad av att komma förbi på en privat visning och testa konditionsutrustning i absoluta världsklass.

Mer information
Vikt90.5 kg
Bredd650 mm
Höjd1680 mm
Längd2240 mm
Write Your Own Review
Bara registrerade användare kan skriva recensioner. Logga in här eller skapa ett konto
To Top