SK8950 SMART FOCUS RECUMBENT BIKE OPEN FRAME Föregående SK8950 SMART FOCUS RECUMBENT BIKE OPEN FRAME

SK8000 SMART FOCUS UPRIGHT BIKE

69 900,00 kr
I lager
Endast 5 kvar
SKU
H800TVC19
Upprätt cykel som ger en liknande känslan av att cykla på riktigt. Denna klassiska cykel ger en intensiv användning och är i hög Kvalité.

Beställningsvara, normal leveranstid 3-6 veckor!

Delbetalning från 3 253,00 kr / månad
Snabba Leveranser
14 Dagars öppet köp

Upprätt cykel som simulerar känslan av att cykla på riktigt. Denna klassiska cykel är rustad att klara intensiv användning och är gjord i mycket hög Kvalité. Dessutom visar LED-skärmen eller det interaktiva smart-focus valet ett brett utbud av information.

Denna cykel är utrustad med en 19" smart-focus skärm.

Som standard kommer Träningscykeln med en stilren LED-skärm men för de som verkligen vill sticka ut och erbjuda sina kunder en ny träningsupplevelse så går det även att utrusta Träningscykeln med BH Fitness egenutvecklade Smart Focus-skärm som finns i 16” och 19” . Med marknadens snabbaste touchskärm-teknologi får användaren bland annat tillgång till de mest populära apparna, kan surfa på sociala medier, cykla i virtuella 3D-miljöer samt även se all träningsdata från sitt pass i kristallklar upplösning. Den innovativa Smart Focus-tekniken ger även administratören en överskådlig bild av samtliga uppkopplade BH-maskiner där man till exempel kan se vilken Träningscykel som används mest och när det börjar närma sig att boka in en service.

OBS! Samtliga konditionsmaskiner från BH Fitness står idag uppställda i vårt showroom i Finnerödja. Tveka inte att kontakta oss om du är intresserad av att komma förbi på en privat visning och testa konditionsutrustning i absoluta världsklass.

Mer information
Vikt71 kg
Bredd570 mm
Höjd1470 mm
Längd1320 mm
Write Your Own Review
Bara registrerade användare kan skriva recensioner. Logga in här eller skapa ett konto
To Top