LK6800 LED Föregående LK6800 LED

SK7990 TREADMILL LED

112 500,00 kr
I lager
SKU
G799LED

Med SK7990 investerar du i världens näst snabbaste löpband med en maxhastighet på hela 26 km/h.

Beställningsvara, normal leveranstid 3-6 veckor!

Snabba Leveranser
14 Dagars öppet köp

Med SK7990 investerar du i världens näst snabbaste löpband med en maxhastighet på hela 26 km/h. Löpbandet är utrustad med en patenterad lågenergimotor på hela 6HK som utöver sin styrka och hållbarhet även tillhör marknadens absolut tystaste. Detta är det perfekta valet för dig som prioriterar ett löpband med snygg design, lång hållbarhet och innovativa lösningar som kommer ge era motionärer en förstklassig träningsupplevelse.

Som standard kommer löpbandet med en stilren LED-skärm men för de som verkligen vill sticka ut och erbjuda sina kunder en ny träningsupplevelse så går det även att utrusta bandet med BH Fitness egenutvecklade Smart Focus-skärm som finns i 19” och 21”. Med marknadens snabbaste touchskärm-teknologi får användaren bland annat tillgång till de mest populära apparna, kan surfa på sociala medier, springa i virtuella 3D-miljöer samt även se all träningsdata från sitt pass i kristallklar upplösning. Den innovativa Smart Focus-tekniken ger även administratören en överskådlig bild av samtliga uppkopplade BH-maskiner där man till exempel kan se vilket löpband som används mest och när det börjar närma sig att boka in en service.

Tack vare BH Fitness nya HSY Fenol-system är löpbanden inte i behov av regelbunden smörjning och är därför nästintill underhållsfria vid normalbruk.

OBS! Samtliga konditionsmaskiner från BH Fitness står idag uppställda i vårt showroom i Finnerödja. Tveka inte att kontakta oss om du är intresserad av att komma förbi på en privat visning och testa konditionsutrustning i absoluta världsklass.

Mer information
Vikt 170 kg
Bredd 940 mm
Höjd 1400 mm
Längd 2330 mm
Write Your Own Review
Bara registrerade användare kan skriva recensioner. Logga in här eller skapa ett konto
To Top