Kunders Omdömen

Artiklar 1 till 100 av totalt 336

per sida
Datum Kund Betyg Recensionen
Mon, 9 Nov, 2015  Alexander     Tack för ett smidigt köp, rekommenderas! 
Tue, 17 Nov, 2015  Lena     Väldigt snabb leverans, fick varan dagen därpå! 
Tue, 10 Nov, 2015  Peter     Toppenservice! Lyftarbältet jag köpte var prisvärt och har funktion utmärkt än så länge. 
Mon, 2 Nov, 2015  Bertil     Jättenöjd, mattorna är precis som jag föreställde mig dem från annonsen. 
Thu, 19 Nov, 2015  Jorgen     Grymt snabba!! 
Fri, 16 Oct, 2015  Markus Enroth     Kanon.  
Mon, 5 Oct, 2015  Melin     Supersnabb leverans och mycket bra priser, toppen! 
Sun, 11 Oct, 2015  Joen Holm     Allt gick väldigt snabbt o smidigt! 
Mon, 19 Oct, 2015  Per Arne Astrom    
Tue, 27 Oct, 2015  Dennis Eriksson     Snabb Helo desk! 
Mon, 26 Oct, 2015  David Demir     Mycket bra och sköna saker från Nordin Fighter. 
Thu, 29 Oct, 2015  Mats Ahlberg     Snabb och bra leverans, Bra kvalité på beställt materiel med. 
Tue, 27 Oct, 2015  David     Supersnabb leverans. 
Tue, 20 Oct, 2015  Linus     Kanon, riktigt goa grejjer till bra pris & snabb leverans. 
Wed, 30 Sep, 2015  Monir     Snabb leverans, bra pris och parametrarna var av mycket god kvalitet.  
Thu, 10 Sep, 2015  Mansson     Snabb proffsig service. Finns inget att klaga på alls 
Tue, 6 Oct, 2015  Linn     Snabbt, smidigt och bra varor. 
Fri, 25 Sep, 2015  Rikard Ottosson     Kanonbra hantlar till bra pris samt snabb leverans!  
Fri, 4 Sep, 2015  Mattias Becker     Fick ett snabbt svar på min fråga om vilken produkt som rekommenderades för mina behov. När grejorna kom visade de sig passa mej perfekt. 5 av 5 blåtiror är mitt betyg. ;)  
Fri, 16 Oct, 2015  Michael Thorbjornson     Väldigt seriöst företag med hög kvalitet på sina varor trots låga priser. 
Thu, 12 Nov, 2015  Per Wiklund     Snabb o bra leverans chauffören hörde av sig åxå precis som vi sa  
Thu, 29 Oct, 2015  elwin     Snabb och bra service! Man får vad man betalar för... :) 
Wed, 14 Oct, 2015  thomas aslun     Bra produkt, snabb leverans. Dock onödigt dyr frakt. 
Fri, 23 Oct, 2015  Anders Hoglind     Snabba svar och smidigt hanterat. Först skeptisk till öppettiderna, men vid förfrågan visade det sig att öppettiderna för avhämtning var mycket generösare än jag först fick info om.  
Sun, 2 Aug, 2015  Patrik     Snabb leverans!  
Sun, 2 Aug, 2015  Victor Moller     Älskar dem, använder dem jämnt 
Sat, 3 Oct, 2015  tony     snabb leverans bra vara 
Mon, 31 Aug, 2015  Bjorn Wickstrom     Bra utbud på träningsutrustning och bra priser! 
Mon, 7 Sep, 2015  Christoffer Nyberg     Bra service, otroligt prisvärda kettlebells av hög kvalitet, lite kantiga men det kan jag leva med 
Sun, 23 Aug, 2015  Pia     Snabb leverans och bra kvalitet på hexhantlarna jag beställde. Kommer att beställa fler gånger från NF.  
Mon, 24 Aug, 2015  Tomas     Mycket bra och högkvalitativa produkter trots det mycket humana prisläget! Kanonbra service oavsett om man hämtar själv eller får saker skickade. Tränar ffa Crossfit 5-6 ggr i veckan och sliter rejält på prylarna, men har inget att klaga på. Bumpers, stänger, väst, rep, kettlebells etc, allt håller mycket god kvalité. Har handlat här många gånger och kommer fortsätta att göra det!  
Mon, 21 Sep, 2015  Michael Thorbjornson     Riktigt bra service, utrustning och priser !! 
Thu, 30 Jul, 2015  MalinCharlotta     Klockren service med mycket trevligt bemötande. Bästa shopoen av träningsprodukter!  
Mon, 13 Jul, 2015  Carlos Folkinger     Bra snabba leveranser. Sveriges bästa priser vad jag kan döma! 
Thu, 25 Jun, 2015  Daniel Steen     Fantastiskt bra utbud, snabba leveranser och bra priser 
Mon, 22 Jun, 2015  Stella     Fantastisk kundservice och supersnabb leverans.  
Sun, 7 Jun, 2015  Calle Nasstrom     Grymt smidigt 
Wed, 24 Jun, 2015  Thomas     Supernöjd med både prylarna och leveransen. Det enda jag ångrar är att jag inte lade på ett par produkter till i samma leveranskostnad (400:-). 
Thu, 18 Jun, 2015  Tony     Bra och billiga bumpers, 5kg varianten är inte så stabila som t.ex teknikskivor pga de inte är så breda men klart godkänt. 
Mon, 29 Jun, 2015  Carina     snabb leverans 
Wed, 29 Jul, 2015  Jimmy Wennberg     Mycket bra service och produkter. 
Thu, 28 May, 2015  Tobias Lundstrom     Super, bra bris, snabb leverans 
Thu, 21 May, 2015  Jonas     Mycket bra! 
Tue, 26 May, 2015  Atra     Snabb leverans. Inga konstigheter. 
Sun, 10 May, 2015  Jarkko Inki     Inget att klaga på. 
Mon, 23 Nov, 2015  Jeppe     Bra 
Tue, 28 Jul, 2015  Mattias     Mycket bra. 
Wed, 27 May, 2015  Lasse Karlsson     Snabba bra leveranser när man beställer. 
Fri, 8 May, 2015  Richard Dahlin     Dålig kvalité på hopprepen som gick sönder till 60% inom någon veckas användning då handtagen sprack. Men ett väldigt bra bemötande kring reklamationen och inget strul med att få nya skickade. Service är väldigt viktigt så kommer helt klart fortsätta vara kund.  
Tue, 7 Jul, 2015  Per    
Tue, 5 May, 2015  Mattias Johansson     Bra kvalité. Snyggt och prydligt. 
Fri, 1 May, 2015  lina lindfors     Bara positivt. Bra kontakt och smidig beställning och leverans 
Wed, 3 Jun, 2015  Janos     Hej! Lite krångel med ett presentkort, med det ordnade sig smidigt. Inget att gnälla om. Priserna är super. Det enda som är synd att ni inte har en affärs del som man kounde komma in och handla i, ibland vill man ju klämma och känna på det man köper. Ha det bra. 
Thu, 7 May, 2015  stefan     Mkt nöjd allt va där när jag kom bra grejer mkt bra pris 
Fri, 8 May, 2015  Fredrik Karlsson     Grymma vikter som är prisvärda och tåliga till hemma gymmet, köpte startpaket för att sedan komplettera med styckvikter. Litet minus för stark gummilukt om du har som mig lite mindre lokal för grejerna. (15 m2)  
Tue, 9 Jun, 2015  Martin Vestberg     Köpte romerska ringar, tipp topp kvalitet, billigast på svenska marknaden. 
Wed, 6 May, 2015  Ted Svensson     Mycket snabb och smidig leverans. Riktigt fina grejer och bra kvalité. 
Mon, 25 May, 2015  Ted Svensson     En prisvärd GHD för hemmabruk. Snabb och bra leverans 
Tue, 24 Nov, 2015  Daniel Hakansson     Träningsbänken jag köpte var dåligt emballerad. Annars mkt bra service. Och bra priser. 
Sat, 11 Apr, 2015  Mattias Becker     Helnöjd med denna matta. Även om det kostade en slant var den värd varenda spänn. 
Mon, 30 Mar, 2015  Jarkko     De färgade bumpersvikterna luktar kemikalie. Jag vet inte ifall lukten försvinner med tiden eller om jag har vant mig men nu störs jag inte av det längre. Annars har jag inget som helst att klaga på. 
Fri, 20 Mar, 2015  Amit singh     Allt perfekt! Rekomenderas 
Sat, 7 Mar, 2015  David Stromback     Snabb leverans och bra produkter! Grymt nöjd! 
Sat, 28 Mar, 2015  Henke H     Riktigt bra stång för det priset. Är mycket nöjd. Samma för de bumper plates jag köpte. Billigaste jag kunde hitta och jag letade på många ställen. Kvaliteten är mycket bra. Har misshandlat dom kraftigt i mitt garagegym och de håller utan problem.  
Sat, 30 May, 2015  Kenny     Kanonbra service! Grejerna är också kanon. Har haft två thorstänger och ca 20 kettlebells några år. Inga konstigheter. Smala bumpers får stå ut med extremt mkt, så de förstår jag att de går sönder tillslut. Bumpers större än 5kg och thorstängerna tål massivt med stryk. Stängerna märker jag ingen skillnad på jämfört med två år sedan. De har tålt mellan 20 - 150st drops om dagen i två år. 
Tue, 3 Mar, 2015  Anders     Leveransen fungerade kanonbra. Är mycket nöjd med vikterna. 
Wed, 4 Mar, 2015  Patrik     Snabbt och smidigt att beställa. 
Thu, 26 Nov, 2015  Jarkko     Inget att klaga på. 
Tue, 24 Nov, 2015  Micaela     Snabb leverans, bra utbud och produkter + snabb hjälp av kundtjänst! 
Thu, 3 Dec, 2015  Rikard Ottosson     Grymt bra hantlar till bra pris 
Fri, 27 Nov, 2015  Danny Donnerman     Väldigt trevliga och tillmötesgående. Bra paketpriser! 
Mon, 30 Nov, 2015  Bjorn Eremo     Supernöjd med bra priser och grymt bra service!! 
Sun, 29 Nov, 2015  Ronnie     Kanon bra allting! 
Thu, 3 Dec, 2015  Malin Charlotta     Mycket prisvärd gym matta till hög kvalitet!  
Mon, 7 Dec, 2015  Stefan Jonsson     Supersnabb leverans och allt motsvarade mina högt ställda förväntningar! Thanx :) 
Sat, 5 Dec, 2015  Ulf     Mycket bra. Snabb leverans och fina judomattor. Vill gärna ha 10 kantremsor till om det går att köpa.  
Sun, 13 Dec, 2015  stefan     Mkt nöjd supersnabb leverans  
Mon, 14 Dec, 2015  Daniel     Fick mina produkter (mattor) snabbt och till ett bra pris! Mycket nöjd! Kommer absolut handla här fler gånger! 
Tue, 15 Dec, 2015  Bengt Magnusson     Helt kort, lysande.  
Sun, 20 Dec, 2015  Roger     Snabb leverans och bra priser  
Thu, 24 Dec, 2015  Tomas     Bra service 
Sun, 27 Dec, 2015  Jonas     Mycket snabb leverans! 
Wed, 23 Dec, 2015  Lena Eliasson     Gick fort att få igenom ordern och Mkt trevlig personal som hjälpte mig packa in i bilen. 
Sun, 3 Jan, 2016  Janne     Snabbt som tusan. Varan var exakt som förväntad, varken mer eller mindre. Helt perfekt. 
Sun, 3 Jan, 2016  Dennis     Jag köpte ett par thaimits curved och det gick jättesnabbt att få dem skickade, hämtade dem redan 2:a dagen och det gick smidigt att beställa samt jättebra uppföljning på ordern och vart den är osv. hade det inte varit för att den ena mitsen var smutsig på dem vita partierna samt att nitarna till handtaget inte var blanka som på den andra mitsen utan såg gamla och slitna ut så hade det utan tvekan blivit 5 stjärnor av 5! Känns som den ena är använd och begagnad så därför blir det bara en 3:a. Mitsarna är för övrigt riktigt sköna att både hålla och sparka/slå på! 
Sun, 3 Jan, 2016  Janne Kemi     Bra pris och omedelbar leverans från lager, klockrent! 
Tue, 5 Jan, 2016  Johan Lundqvist     Smidig beställning och snabb leverans.  
Sun, 3 Jan, 2016  Olle Bjornell     Toppen service med snabba, raka svar. Imponerad över kvalitén på träringarna. Rekommenderas!  
Fri, 8 Jan, 2016  Robin     Bra grejjer, snabb leverans. Släng löpbandet åt helvete, köp boxsäck. 
Thu, 14 Jan, 2016  B     Föredömligt snabb service! 
Wed, 20 Jan, 2016  Lovgren     Snabb och smidig leverans. Bra kvalité på den matta som beställdes. 
Mon, 25 Jan, 2016  Quny     Helt ok shorts för det priset. Snörningen är lite dumt gjord då den går omlott med kardborre"spännet" som fälls över. Ordnas genom att trä ur snöret ur första öglan på båda sidorna. Storleken var mindre än jag trodde. Köpte L (34) och väger 95kg 
Mon, 25 Jan, 2016  Robert Soderstrom     Extremt snabb och exakt leverans!  
Sun, 31 Jan, 2016  Tim     +++++  
Mon, 1 Feb, 2016  Christian Gestblom     Snabbt och väl hanterat, fick kontinuerlig information på mina sidor och per mail om status. Utmärkt! 
Sun, 31 Jan, 2016  Ann Louise Vigortsson     Supersnabb leverans! Hade varit bra med tydlig ingormation för hur tjock vägg som är minimum för montering (pull up bar door) 
Fri, 29 Jan, 2016  Witold     Mycket bra produkt men luktar ganska illa  
Mon, 1 Feb, 2016  Benny Granberg     Bra kvalitet, priser och leverans! 
Tue, 2 Feb, 2016  Mikael Lindgren     Inga klagomål. 
Mon, 8 Feb, 2016  Annika Berntsson     Bra service, både via mail och chatt. Snabba leveranser och ni får mitt bästa omdöme. Kommer tillbaka med kompletteringar! 

Artiklar 1 till 100 av totalt 336

per sida