LK7750 SMART FOCUS RECUMBENT BIKE Föregående LK7750 SMART FOCUS RECUMBENT BIKE

LK 7200 SMART FOCUS UPRIGHT BIKE

56 900,00 kr
I lager
Endast 3 kvar
SKU
H720TVC16
Den mest bekväma och användarvänliga stående cykeln på marknaden. Robust design med en Kraftig stålram.

Beställningsvara, normal leveranstid 3-6 veckor!

Delbetalning från 2 653,00 kr / månad
Snabba Leveranser
14 Dagars öppet köp
Den mest bekväma och användarvänliga stående cykeln på marknaden. Robust design med en Kraftig stålram. Gjord för kommersiellt bruk med flaskhållare och 20 motståndsnivåer. Sitsen är justerbar både horisontellt och vertikalt.


Denna cykel är utrustad med en 16" Smart-focus skärm.

Som standard kommer Träningscykeln med en stilren LED-skärm men för de som verkligen vill sticka ut och erbjuda sina kunder en ny träningsupplevelse så går det även att utrusta Träningscykeln med BH Fitness egenutvecklade Smart Focus-skärm som finns i 12” och 16” . Med marknadens snabbaste touchskärm-teknologi får användaren bland annat tillgång till de mest populära apparna, kan surfa på sociala medier, cykla i virtuella 3D-miljöer samt även se all träningsdata från sitt pass i kristallklar upplösning. Den innovativa Smart Focus-tekniken ger även administratören en överskådlig bild av samtliga uppkopplade BH-maskiner där man till exempel kan se vilken Träningscykel som används mest och när det börjar närma sig att boka in en service.

OBS! Samtliga konditionsmaskiner från BH Fitness står idag uppställda i vårt showroom i Finnerödja. Tveka inte att kontakta oss om du är intresserad av att komma förbi på en privat visning och testa konditionsutrustning i absoluta världsklass.
Mer information
Vikt66 kg
Bredd620 mm
Höjd1420 mm
Längd1300 mm
Write Your Own Review
Bara registrerade användare kan skriva recensioner. Logga in här eller skapa ett konto
To Top