KOMPLETT HEMMAGYM PAKET, BUDGET Föregående KOMPLETT HEMMAGYM PAKET, BUDGET

KOMPLETT HEMMAGYM PAKET, INTERMEDIEATE

Från 15 481,27 kr Ordinarie pris 19 151,00 kr

Till 15 554,02 kr Ordinarie pris 19 241,00 kr

Ej i lager

SKU
NFTP5
Ett bra och prisvärt hemmagympaket med 190kg Svarta Bumpers från Thor Fitness, Skolvikter, Power-cage, Fid-bench och en Apprentice bar gör detta till ett perfekt paket för alla som vill komma igång och bygga ett mer avancerat hemmagym.
Delbetalning från 912,00 kr / månad
Snabba Leveranser
14 Dagars öppet köp

Ett bra och prisvärt hemmagympaket med 190kg Svarta Bumpers från Thor Fitness, Skolvikter, Power-cage, Fid-bench och en Apprentice bar gör detta till ett perfekt paket för alla som vill komma igång och bygga ett mer avancerat hemmagym.

Detta paket innehåller:

1 x Apprentice bar
2 x Thor Fitness Bumper Svart 5kg
2 x Thor Fitness Bumper Svart 10kg
2 x Thor Fitness Bumper Svart 15kg
4 x Thor Fitness Bumper Svart 20kg

1 x Ett par Skivstångslås
1 x NF power cage Hemmagym
1 x HD-Fid Utility bench

2 x hantelgrepp roterande

12 x 25mm viktskivor i järn 5kg
4 x 25mm viktskivor i järn 2,5kg
4 x 25mm viktskivor i järn 1,25kg

Viktskivor,

Svarta bumper viktskivor för hemmabruk eller kommersiell användning på klubbar och gym där ett bra dämpat underlag används. Håldiameter 50mm. Ytterdiameter 450mm, i vikterna 5kg - 25kg. Dessa viktskivor är alltså enbart i gummi förutom en järnring precis runt 50mm hålet där man har stången. För lång livslängd av bumperskivor som släpps från höga höjder så rekommenderar vi att ett bra dämpat golv eller ett lyftarflak används.

Skivstång,

Thor Fitness Apprentice Bar är en skivstång i absolut världsklass. Den har en perfekt känsla och grepp. Det här är en skivstång för de som vill ha riktigt bra grejer men som inte vill betala det tredubbla priset

Specifikationer: PSI: 201.000
Håldiameter: 50mm Stångens
längd: 220cm/201cm
Greppdiameter: 28mm/25mm
Stångens vikt: 20kg/15kg
Maxlast: 500kg/400kg
Lager: Nållager

Träningsbänk,

HD Fid Utility Bench är en mycket robust träningsbänk. Sitsen är ergonomiskt utformad och har två justerbara lägen. Justering av ryggstöd och säte är simpelt. Träningsbänken har även rammonterade transporthjul och bärhandtag för enkel förflyttning. Ryggstödet kan ställas i Platt, lutande, nedåtgående och vertikalt läge. Bänken passar utmärkt både till hemmagymmet, företagsgymmet och den komersiella tränngslokalen.

 

NF power cage Hemmagym,

NF Power Cage, Hemmagym har extra tjockt och tungt gods för att klara av de mest slitsamma av både privat och kommersiellt bruk. Passar alla sorters skivstångsövningar, allt från axlar till benböj, det perfekta valet för hemmagymmet. Cagen kommer med chinupbar (går att köpa till dipshandtag).Hålen i racken är 25mm Innermåtten är 105cm.

 
Hantelgrepp,
Med Hantelgrepp 25mm så kan du lätt välja vilken vikt du vill ha på din hantel. På hantel kan alla viktskivor som är anpassade för 25mm fästas. Det ingår även 2 snurrlås. Hantlarna är roterande vilket leder till en smidigare träning.
Write Your Own Review
Bara registrerade användare kan skriva recensioner. Logga in här eller skapa ett konto
To Top