Meny

Produkter för uthyrning

Boxningsring med podium

En komplett boxningsring med podium. Ringen levereras med allt man behöver så som golv i olika lager och hårdhet, ringmatta i 100% bomull, l ram med stöt och ljudabsorberande leder. Den är väldigt enkel att sätta ihop och skruva isär. Ringen finns i tre olika storlekar. 5m x 5m, 6m x 6m och 7m x 7m.

 

Produktnummer: NFBO01-H (7x7), NFBO02-H (6x6), NFBO03-H (5x5)
Pris: Ring eller maila för pris.

Octagon med podium

En komplett Octagon med podium. Octagonen levereras med allt man behöver så som podium, matta i 100% bomull, burgolv, en ingång, 8 hörn och 8 mittstålpar (en på varje sida).
Den ser med andra ord ut precis som på bilden.

 

 

Produktnummer: NFOC-H
Pris: Ring eller maila för pris.

 

 

Pusselmatta 20mm "Mjuk"

En 20mm tjock pusselmatta i mjuk hårdhet. En bra matta till kampsporter där kast är uteslutna. Även svep och nedtagningar bör höra till ovanligheterna. Denna matta är även våran rekommendation när det gäller underlag till stretchytor i gym eller liknande. Mattorna är mönstrade för att undvika att man halkar.

 

 

Se bilder för färg och mönster.

 

Produktnummer: NFPU02-HYRA
Mått: 1m x 1m x 0.020m
Pris: Ring eller maila för pris!

Pusselmatta 20mm "Medium" ca 1000m² till uthyrning.

En 20mm tjock pusselmatta i medium hårdhet. En bra och prisvärd matta som fungerar till flera olika sorters kampsporter. Den är dock inte lämpad för kampsporter där kast förekommer frekvent. En väldigt populär matta till thaiboxningskubbar och liknande. Även vissa MMAklubbar väljer denna matta. Mattorna är mönstrade för att undvika att man halkar.

Se bilder för färg och mönster.

 

Produktnummer: NFPU03-HYRA
Mått: 1m x 1m x 0.020m
Pris: Ring eller maila för pris!

 

 

Pusselmatta 30mm "Hård"

En 30mm tjock pusselmatta i hård hårdhet. En riktigt bra matta som är tillverkad för stående kampsporter där nedtagningar eller marktekniker inte förekommer. När pengar inte är avgörande är den här mattan det absoluta förstahandsvalet av alla Taekwondo och thai- / kickboxningsklubbar. Officiell OS-matta för Taekwondo OS 2008 i Peking. Mattorna är givetvis mönstrade för att undvika att man halkar.

 

Tillverkad i WTF-standard

Se bilder för färg och mönster.

 

Produktnummer: NFPU06-HYRA
Mått: 1m x 1m x 0.030m
Pris: Ring eller maila för pris!

Pusselmatta 40mm "Mjuk" röd / blå

En 40mm tjock pusselmatta i mjuk hårdhet. Det absoluta förstahandsvalet om ni tränar kampsporter som t.ex. Judo eller Ju-Jutsu. Mattan är avsedd för träning både ståendes, liggandes och där kast förekommer. Denna matta är också populär av klubbar där man tränar en hel del stående tekniker fast submissions och brottning på golvet också är en del av träningen. Mattorna är lätt mönstrade för att undvika att man halkar.

Detta är en likadan matta som NFPU08 fast i annan färg.

Se bilder för färg och mönster.

 

 

Produktnummer: NFPU07-HYRA
Mått: 1m x 1m x 0.040m
Pris: Ring eller maila för pris!

 

 

Pusselmatta 40mm "Hård" Röd / Blå

 

 

Produktnummer: NFPU11-HYRA
Mått: 1m x 1m x 0.040m
Pris: Ring eller maila för pris!
 

 

 

 

 

 

© 2005-2019 Nordic Fighter AB. All Rights Reserved.